INFORMATIČKA I POSLOVNA RJEŠENJA

Tvrtka "Form" d.o.o., osnovana je 1990. godine za pružanje poslovnih usluga. Vlasnik i osnivač društva je Ljubomir Babić,diplomirani ekonomist sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima računovodstva, financija, planiranja, analize, izrade investicijskih programa...itd.

. . .

Tijekom rada, kao rukovoditelj odnosno direktor pojedinih područja, radeći u nekima od vodećih tvrtki u Hrvatskoj, kao što su PLIVA i INA, Ljubomir Babić je završio poslijediplomski studij te stekao zvanje magistra ekonomije, a proteklih godina i certifikate ovlaštenog računovođe (r.br. 696) i ovlaštenog revizora (br. registra 806). Kadrovsku osnovu društva FORM, danas, uz Ljubomira Babića (direktor), Katica Jambreković (savjetnik), te prema potrebi vanjski suradnici iz pojedinih stručnih područja.

. . .

Katica Jambreković svoje stečeno dugogodišnje iskustvo (INA) na poslovima računovodstva danas uspješno prenosi na mlađe kolege i pomaže našim korisnicima u organizaciji računovodstva pritom potpuno samostalno obavljajući ove poslove na njihovim programskim rješenjima (DIGLAS), a prema zahtjevu i u prostoru korisnika naših usluga.

. . .

Od osnutka (1990. g.) do današnjih dana društvo FORM uredno posluje izvršavajući sve svoje obveze te smo jedno od rijetkih društava koje, usprkos gospodarskom okruženju, nikada nije imalo problema sa likvidnošću.

. . .

Korisnici naših usluga brojna su tkz. "mala" i "srednja" društva kao i pojedinci obrtnici (u sustavu PDV-a ili izvan njega)...